Apple

CAD-ritningar på vad som påstås vara iPad Air 12,9″ har läckt

Hade ju varit smutt beroende på vad priset landar på

Går du och drömmer om en större iPad men som inte är så dyr så plånboken självantänder så kanske den beryktade iPad Air 12,9″ kan vara något – om nu ryktena stämmer.

En iPad Air med en skärm på 12,9″ låter inte helt dumt där vi får Apples egna processor, men i övrigt utan iPad Pro’s lite bättre kamerasystem och den majestätiska skärmen. Fördelen är ju prislappen som kommer vara lägre och nu har det läckt ut CAD-ritningar på hur den skulle kunna se ut. Av ritningarna att döma så ser det inte ut som några drastiska designförändringar mer än att den har ökat från 10,9 tum till 12,9 tum. Det verkar inte bli FaceID på den nya iPad Air heller då vi på ritningen kan se den långsmala knappen där vi låser upp vår iPad med hjälp av fingret.

Apple ryktas visa upp nya iPad-modeller i mars och om det stämmer återstår att se. Det var många som trodde på ett event i slutet av förra året men så blev det inte. Instegsmodellen av iPad Air kostar i skrivande stund 8 290 kronor och vad iPad Air med en skärm på 12,9 tum kommer landa på ska bli intressant att se.

Via: iMore

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!