Apple

Zagg lanserar färgglada pennor till iPad

Mer färg till folket!

Tillbehörstillverkaren Zagg har lanserat uppföljaren till sin penna till iPad och de kommer nu i ett gäng olika färgglada färger men här i Sverige går de ännu inte att köpa.

Pennan från Zagg kommer i färgerna gult, ljusblått, vitt, rött och svart och i USA ligger prislappen på 80 dollar. Pennan kommer även med två pennspetsar där vi på ena sidan har en spets för dig som vill rita med precision och även skriva och i andra ändan finns en rund, större spets som kan användas för att färglägga eller markera lite större textområden och den kan även ersätta fingret så vi kan navigera runt i vår iPad med pennan utan att få massa kladdiga fingeravtryck på skärmen.

Pennan går att ladda med den medföljande laddstationen men den har även magneter så den sitta fast på vår iPad och även få ström den vägen, alternativt om du får feeling så går det även att ladda den med en Qi-laddare. Batteritiden ligger på sex och en halv timme och använder vi inte pennan på 15 minuter så går den ned i ett batterisparläge. Den kommer komma till Sverige men än så länge går Pro Stylus enbart att köpa i USA.

Via 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!