Digital Livsstil

Kinesiska shoppingappen Temu ligger etta på App Store

"Shoppa som en miljardär"

Är det något den här planeten inte behöver mer av så är det billiga skräpprodukter från Kina men många verkar gilla att köpa billigt krimskrams för den kinesiska appen Temu seglar upp som etta i App Store.

Du har säkert sett en och en annan influencer prata om Temu men har du missat det så har du säkert inte missat deras banners och annan reklam på sociala medier. Den aggressiva marknadsföringen verkar ha burit frukt för Temu har seglat upp som den mest nedladdade gratis-appen på App Store. Temu har som slogan att på deras plattform kan man “shoppa som en miljardär” då allt är löjligt billigt och det är även gratis frakt. Det finns redan idag flera e-handelsplattformar för att köpa billigt skräp från Kina och frågan är om det verkligen behövs en till?

Temu ägs av bolaget PDD Holdings som i sin tur ägs av den löjligt rika Colin Huang och vi kan nog räkna med att varorna som sälj har tillverkats under rätt otrevliga förhållanden och håller rätt dålig kvalité med tanke på prislappen de har på sina prylar.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!