Apple

Rykte: Apple slår på stora trumman nästa år med Apple Watch X

Jubileumsmodellen

Vi har inte ens sett årets Apple Watch-modeller men det stoppar inte ryktena från att spridas som en löpeld och de senaste ryktena är att nästa års modell kommer heta Apple Watch X.

Nästa år firar Apple Watch tio generationer och Bloombergs Mark Gurman skriver i sitt nyhetsbrev att Apple kommer fira detta genom att döpa nästa års modell till Apple Watch X. Den kommer inte bara få ett ballt namn enligt Gurman utan skärmen kommer vara av typen Micro LED. Det innebär en ännu krispigare skärm med bättre ljusstyrka och bättre färgåtergivning. Batteritiden ska även förbättras tack vare att klockan kommer utrustas med ett nytt fäste för armbanden som är tunnare än på dagens Apple Watch-modeller.

Eftersom bandet är tunnare så kommer Apple kunna peta in ett något större batteri i klockan vilket ska göra att vi kanske får ut ett par timmar batteritid till. De tråkiga nyheterna är att om ryktena stämmer så betyder det att alla tidigare armband till Apple Watch inte kommer att passa på Apple Watch X. Gurman skriver att Apple jobbar på en lösning där banden fästs till klockan med magneter men det är oklart om det kommer att komma.

Källa: Bloomberg

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!