Apple

Truecaller kan nu kolla vem som ringer i realtid

Med hjälp av Siri

Truecaller som i flera års tid har hjälpt användare att visa vem det är som ringer släpper nu en uppdatering till sin iOS-app som gör att vi med hjälp av Siri kan se vem som ringer.

Efter den senaste uppdateringen så kan användare när ett okänt nummer ringer säga följande till Siri “Hej Siri, sök Truecaller”. Då kommer en sökning i realtid att göras på numret och sedan presenteras vem det är. Detta är en premiumfunktion som enbart fungerar om du betalar för Truecaller. Om du betalar för premium så kan du ställa in Live Caller ID på din iPhone genom att följa nedan:

  • Gå till Premium-fliken i appen och klicka på ‘Lägg till på Siri’. 
  • Det här hjälper dig att skapa genvägen med en knapptryckning. Första gången du använder funktionen kommer du att bli tillfrågad om att ge åtkomst till Truecaller; välj ‘Tillåt alltid’ för att undvika att bli tillfrågad igen. 
  • Efter att ha ställt in Siri-genvägen enligt punkt 1 kan du i samband med att du får ett samtal bara säga “Hej Siri, sök Truecaller” och Truecaller kommer omedelbart att ge information om vem som ringer. 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!