Recensioner

Journey – låt dina Appleprodukter klä upp sig i jul

Perfekt julklapp till den som kanske är lite klumpig!

Journey erbjuder en rad olika skal, hållare och laddare gjorda för att passa perfekt till din iPhone, Apple Watch och AirPods. Dessutom kommer de i äkta läder framtaget miljövänligt och hållbart. Vi har fått äran att testa några av deras produkter under en tid nu och här kommer vårt utlåtande.

Journey läderarmband för Apple Watch

Betyg 4/5

Armbandet i äkta läder från Journey kändes till en början lite billigt, nästan som att det var gjort i plast. Men allteftersom vi använde det mjuknade det och fick sig en riktigt fin premium-känsla. Lädret har åldrats väl och börjat få en fin patina. Undertecknad har relativt grova handleder men det sitter fortfarande helt perfekt, ungefär i mitten på bandet. Armbandet tål vatten, går att tvätta av i ljummet vatten och funkar till såväl vardag som fest.

Pris: 649 kronor

Journey läderfodral för AirPods

Betyg: 3/5

Skalet som passar till AirPods är även det i äkta läder. Passformen är helt perfekt och på framsidan hittar vi ett hål för LED-indikeringen på etuiet och undertill finns en väl tilltagen öppning för laddning. Har du däremot tänkt att ladda trådlöst är detta kanske inte helt rätt skal för dig. Då etuiet blir ännu känsligare för hur man placerar det på laddaren och det är svårt att få det att ladda överhuvudtaget.

Pris: 399 kronor

Journey MagSafe-kompatibel hållare

Betyg: 3/5

Hållaren från Journey levererar med sina starka magneter som håller telefonen i önskat läge även vid guppigare vägar och har fungerat helt felfritt under testperioden. Den medföljande kabeln ger oss USB-C i änden som ska sitta i hållaren och USB-A i änden som vi sätter i en lämplig 12-volts plugg. Bra att veta är att det inte följer med någon plugg i kartongen, men de flesta bilar idag har ju en USB-port redo. Hållaren är kompatibel med MagSafe men inte certifierad för det, vilket innebär att vi inte får ut full styrka i laddaren utan är begränsade till 7,5W.

Förpackningen innehåller: MagSafe-hållaren, USB-C till USB-A kabel.

Pris: 399 kronor

Journey läderfodral för iPhone

Betyg: 4/5

Ett mycket fint skal i äkta läder med otroligt bra passform som ger ett skönt grepp. Skalet kan tyckas vara lite dyrt men det är värt varenda krona. Precis som med läderarmbandet till Apple Watch så har även den här åldrats väl och börjat få en riktigt fin patina. Insidan av skalet är klätt med en fin textil-yta för att skydda telefonen mot microrepor av eventuellt skräp som kan ta sig in. Tidigare läderskal som undertecknad har testat har vid fall på hörnen slitit upp lädret men det här har än så länge bara fått mindre märken, något som åtminstone jag tycker ger några pluspoäng.

Pris: 649 kronor

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!