Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sensibo Pure får stöd för HomeKit

I dessa pollentider så är det många som renar luften inomhus för att lindra sina besvär men få luftrenare har stöd för HomeKit.

Sensibo Pure är en luftrenare som gör livet enklare för pollenallergiker, de som är känsliga för damm/kvalster eller har ett rum med dålig ventilation som till exempel en källare. Igår meddelade Sensibo att Sensibo Pure blir snäppet vassare då den nu får stöd för HomeKit. Det finns idag väldigt få luftrenare idag med stöd för HomeKit så detta var en trevlig nyhet. I Sensibo-appen går vi in i inställningar, klickar på HomeKit och scannar eller skriver ned setup-koden. Vi slänger oss in i Hem-appen och söker efter den och sen är det klart.

När Sensibo Pure väl är inne i Hem-appen kan vi stänga av den eller justera styrkan. Vi kan även skapa scenarion så som att den skall stänga av sig när sista personen lämnar hemmet. Har ni dålig koll på Sensibo Pure så kan ni läsa vår recension här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.