Smarta Hem

Luftrenaren Sensibo Pure nu kompatibel med HomeKit

Perfekta nyheter så här inför sommaren

Nyheter kring det smarta hemmet duggar tätt just nu vilket vi tycker är trevligt. Senaste stora nyheten är att luftrenaren Sensibo Pure nu får stöd för Apple HomeKit!

Sensibo som gjort sig kända för sina produkter som kontrollerar din luftvärmepump i hemmet släppte även en luftrenare härförleden. Med ett litet, smidigt format och unika funktioner som Pure Boost har den blivit populär i många hem, speciellt när många nu arbetar hemifrån och behöver rena luften lite oftare.

Nu meddelar Sensibo att den även får stöd för Apple HomeKit vilket säkerligen är efterlängtat av många användare. Sedan tidigare finns bara ett fåtal luftrenare på marknaden som har stöd för Apple HomeKit, bland annat VOCOlinc och Smartmi. Nu sällar sig alltså Sensibo även till dessa och enligt ett mejl som nyligen skickades ut framgår att man betatestat funktionen under ett par månader och nu är klara.

Sensibo Pure Apple HomeKit

För dig som redan har en Sensibo Pure hemma så läggar du till den via appen Sensibo och under inställningar hittar du alternativet Apple HomeKit. Fler glada nyheter är att även luftkvalitetsmätaren som finns inbyggd i luftrenaren exponeras i Apple HomeKit.

Är du sugen på att läsa mer om Sensibo Pure kan du ta del av det test vi gjorde här på Teknikveckan för ett tag sedan. Läs mer här och är sugen på att beställa en egen finns denna att köpa hos ett antal olika återförsäljare.

Källa: Sensibo

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!