öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 18 maj 2021

iMac, iPad Pro och Apple TV 4K i butik på fredag

Kunder runtom i världen får leverans från och med fredagen den 21 maj
De helt nya iMac-modellerna i sju färger, iPad Pro och Apple TV 4K med Siri Remote.
Kunder kan köpa den helt nya iMac, iPad Pro med M1 och senaste generationen Apple TV 4K på Apple Store från och med fredagen den 21 maj.
Från och med den 21 maj kan kunder köpa helt nya iMac, iPad Pro med M1 och senaste generationen Apple TV 4K på Apple Store och hos auktoriserade återförsäljare runt om i världen. Kunder som redan har beställt sina nya produkter får leverans från och med fredag.
Över 99 procent av världens Apple Store är öppna på fredag, så att besökarna ska kunna uppleva hela utbudet av nya produkter på plats med assistans av Apples specialister.

iMac

Helt nya iMac har en betydligt kompaktare och otroligt tunn design, det banbrytande M1-chippet för kraftfull prestanda och en fantastisk Retina 4,5K-skärm. Med sitt spektrum av färger – grön, gul, orange, rosa, lila, blå och silver – lyfter iMac vilket rum som helst och ger det en personlig prägel. Kunderna kan välja mellan tre modeller av Magic Keyboard som alla är färgmatchade, däribland Magic Keyboard med Touch ID och numerisk del, Magic Mouse samt den branschledande Magic Trackpad.
iMac-modeller i grönt, rosa, blått och silver kommer att vara tillgängliga på Apple Store, och iMac i samtliga sju färger kommer att finnas på apple.com/se samt som skyltningsexemplar i de flesta Apple-butiker.
Grön iMac med färgmatchande Magic Keyboard och Magic Mouse.
De helt nya iMac-modellerna i grönt, rosa, blått och silver kommer att vara tillgängliga på Apple Store, och iMac i samtliga sju färger kommer att finnas på apple.se och som skyltningsexemplar i de flesta butiker.

iPad Pro

iPad Pro, som är superladdad med Apple M1-chippet, är den snabbaste enheten i sitt slag. iPad Pro 12,9 tum har en ny Liquid Retina XDR-skärm som ger enheten ett enormt dynamiskt omfång och erbjuder en imponerande visuell upplevelse med mer verklighetstrogna detaljer som lämpar sig för de mest krävande jobben i HDR. Cellular-modellerna med 5G ger ännu snabbare trådlös uppkoppling när du är på språng, stödet för Thunderbolt öppnar upp ett gigantiskt ekosystem av avancerade tillbehör och den helt nya skärmkameran med ultravidvinkel har den nya funktionen Centrerat, som automatiskt placerar användaren i mitten av bilden vilket ger en ny upplevelse vid videosamtal.
Kunder kan hitta ännu fler sätt att ta sin kreativitet till nästa nivå med iPad Pro-tillbehör. Magic Keyboard – nu i en ny, supersnygg vit nyans – är bekvämt att skriva på, har bakbelysta tangenter, integrerad styrplatta, smidig justering av lutningen och svävande design. Med Apple Pencil förvandlas iPad till en fascinerande målarduk och världens bästa enhet att anteckna med.
När kunder köper en iPad eller Apple Pencil från apple.com/se eller i Apple Store-appen kan de göra den mer personlig genom att lägga till gratis gravyr med text, siffror och olika emojis.
Nya iPad Pro med Magic Keyboard och Apple Pencil.
Kunderna kan ta sin kreativitet till nästa nivå med tillbehör som kompletterar nya iPad Pro, som Magic Keyboard, nu i en ny, supersnygg vit nyans, och Apple Pencil.

Apple TV 4K

Senaste generationen Apple TV 4K har innovativ teknik för färgbalans samt HDR i hög bildhastighet. Den erbjuder den bästa underhållningsupplevelsen i hemmet och kunderna kan njuta av allt i högsta kvalitet.
Helt nya Siri Remote har en tryckplatta med femvägsnavigering för bättre precision. Den är även pekkompatibel för att man snabbt ska kunna svepa, vilket ju Apple TV-användare gillar att göra. Den yttre ringen på tryckplattan har stöd för en intuitiv cirkelrörelse – perfekt när man vill hitta en viss scen i en film eller serie. Och tack vare den helgjutna designen i aluminium ligger nya Siri Remote ännu bekvämare i handen.
Visningssidan för filmen Palmer på Apple TV med Apple TV 4K och Siri Remote.
Senaste generationen Apple TV 4K med en helt ny Siri Remote erbjuder den bästa underhållningsupplevelsen i hemmet och kunderna kan njuta av allt i högsta kvalitet.

Kom igång

Kunder som köper en iPad, iPhone, Mac eller Apple Watch direkt från Apple blir också erbjudna ett gratis personligt uppstartspass med en Apple-specialist. Kunder kan även anmäla sig till Produktkoll-pass på Today at Apple, där de får lära sig grunderna om den senaste iPad-, iPhone- eller Mac-modellen. Apples Creative-medarbetare visar kunderna hur man navigerar på enheten, skapar anpassade inställningar och utforskar hur man kan bli mer kreativ med sin enhet. De visar även de senaste iOS-funktionerna och delar med sig av sina bästa tips. Anmäl dig på apple.com/se/today.

Olika sätt att handla

Apples specialister hjälper gärna till med allt som hör till när du handlar, antingen på Apple Store, online på apple.com/se eller i Apple Store-appen. Kunderna möts av samma höga nivå på service och support som man kan förvänta sig av Apple, oavsett om de behöver hjälp med att välja rätt produkt, få information om månatliga avbetalningsalternativ, byta in en godkänd enhet eller ställa in en ny enhet. Apple Store är öppet för kunder som vill handla i en butik. De rekommenderas att besöka apple.com/se/retail för mer information om aktuella hälso- och säkerhetsåtgärder i den lokala butiken.
Olika tjänster som erbjuds av Apple i butik.
Dela artikeln

Bilder på iMac, iPad Pro och Apple TV 4K

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48