öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 29 april 2021

Helt nya iMac, iPad Pro och Apple TV 4K finns att beställa från och med imorgon

Nya iPhone 12 och iPhone 12 mini i lila samt AirTag finns i Apple Store-butiker och på Apple Online Store imorgon
Helt nya iMac med en mycket mer kompakt och otroligt tunn design, Apples kraftfullaste och mest avancerade iPad Pro någonsin – båda drivna av M1-chippet – och senaste generationen Apple TV 4K finns att beställa från och med imorgon och blir tillgängliga under andra halvan av maj. Från och med imorgon finns även nya iPhone 12 och iPhone 12 mini i en snygg ny lila finish samt AirTag, ett litet och elegant tillbehör som hjälper dig att hålla koll på och hitta dina viktiga föremål, i butik och för hemleverans världen över.
Kunderna kan uppleva en skräddarsydd shoppingupplevelse och få hjälp från experter i Apple Store-butiker och i Apple Online Store när de handlar nya produkter. I den praktiska Apple Store-appen kan kunderna läsa mer, utforska produkter och handla.
Olika tjänster som erbjuds av Apple i butik.

Köp från Apple och få extra fördelar

  • Beställningarna levereras till kundernas hem med gratis, kontaktlös leverans. Kunderna kan även välja att hämta i butik eller få leverans samma dag.
  • Gratis personlig gravyr med text och olika emojis finns för AirTag och iPad, inklusive nya iPad Pro, när du handlar på apple.se eller i Apple Store-appen.
  • Med Personal Setup-pass i butik kan kunderna komma igång med sina enheter och uppstartspass online med en Apple-specialist hjälper kunder att upptäcka allt de kan göra med sina nya produkter.

Finansieringsalternativ hos Apple

  • Med Apple Trade In kan kunderna byta in sina godkända enheter mot presentkort på Apple eller få ett lägre pris när de köper en ny iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch.

Gör mer med Apple

  • Med AppleCare får användarna direkt tillgång till service och support från experterna som kan Apples produkter utan och innan. Med AppleCare+ får kunderna utökad produktgaranti, skydd vid oavsiktlig skada och förtur till teknisk support dygnet runt.
  • Kunder som inte kan ta sig till en butik kan anmäla sig till virtuella Produktkoll-pass från Today at Apple, som hålls av Creative-medarbetare på Apple Store. Där får de lära sig att använda iPhone, iPad eller Mac och få tips på hur de kan få ut mer av sina nya enheter.

Kommer fredagen den 30 april

  • iPhone 12 och iPhone 12 mini i en ny snygg lila finish passar perfekt ihop med den sofistikerade designen med platta kanter och den precisionstillverkade baksidan i glas på iPhone 12. De har ett avancerat dubbelkamerasystem, Super Retina XDR-skärm med framsida av Ceramic Shield, A14 Bionic och 5G.
  • AirTag är ett litet och elegant iPhone-tillbehör som erbjuder ett privat och säkert sätt att leta rätt på viktiga saker. AirTag kan fästas vid handväskan, nycklarna, ryggsäcken eller andra föremål och använder sig av det världsomspännande Hitta-nätverket för att leta rätt på ett försvunnet föremål, samtidigt som alla platsdata förblir privata.

Kommer under den andra halvan av maj

  • Nya iMac har en snygg design i flera olika härliga färger, det banbrytande M1-chippet, en kristallklar 4,5K Retina-skärm. Den är mycket mer kompakt och får lättare plats var som helt – så att användarna kan förvandla det utrymme de har till den arbetsplats de behöver. iMac-modeller i grönt, rosa, blått och silver kommer att kunna köpas direkt på apple.se och på Apple Store. Alla sju färger kommer att finnas på apple.se.
  • Nya iPad Pro med M1-chip ger ett enormt prestandalyft som gör iPad Pro till den snabbaste enheten i sitt slag. Cellular-modellerna med 5G ger ännu snabbare trådlös uppkoppling när du är på språng och en helt ny skärmkamera med ultravidvinkel har den nya funktionen Centrerat som automatiskt placerar användaren i mitten för ännu mer engagerande videosamtal.
  • Senaste generationen Apple TV 4K har en helt ny Siri Remote, innovativ teknik för färgbalans samt HDR i hög bildhastighet. Den ger den bästa underhållningsupplevelsen i hemmet och ger kunderna tillgång till innehållet de gillar med högsta kvalitet.
  • iMac, iPad Pro och Apple TV 4K finns att beställa från och med fredagen den 30 april.
Dela artikeln

Bilder på helt nya iMac, iPad Pro och Apple TV 4K Tillgänglighet

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48