Smarta Hem

Koogeek dyker upp igen med ny smart plug

"Long time no see" om man säger så...

Koogeek visar livstecken igen genom att presentera en ny smart plug. Kul om de vill vara med och leka igen med sina produkter.

Kinesiska Koogeek var ett av de första företagen att anamma produkter för Apple HomeKit och släppte då en smart plug som inte krävde någon hubb eller gateway. Med sin uppkoppling mot wifi blev det inte bara enklare att fixa till sitt HomeKit-hem, det blev också billigare eftersom dessa smarta pluggar var ganska prisvärda. Nackdelen var väl att de var i största laget och att de hade sina stabilitetsproblem, något som sedermera blev bättre – åtminstone stabiliteten.

Nu har det dykt upp en ny smart plug för EU från Koogeek som säljs via Amazon.de till ett pris av EUR 29,99. Denna variant ser ut att vara mindre än föregångaren vilket är positivt. Upptill finns en fysisk knapp för manuell styrning.

Koogeek EU Smart Plug

Precis som andra produkter från Koogeek är det wifi-anslutning (2.4 GHz) som krävs så ingen extra hub eller annat behövs nu heller. En fördel med deras produkter är att om du även kör Amazon Alexa eller Google Assistent hemma så fungerar de med dessa system också. Via appen får du även tillgång till energimätning så du kan ha koll på hur mycket som förbrukas i hemmet.

Vill du ta reda på mer om Koogeek kan du besöka deras hemsida. Dock så har den nya pluggen inte dykt upp här än.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!