Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SL låter oss betala för biljetten med Apple Pay

Åker du mycket med SL och är trött på att använda deras app varje gång du skall köpa en engångsbiljett?

Från och med den andra februari kan vi köpa enkelbiljetter med våra egna betalkort som är inlagda i Wallet. Det fungerar att göra i spärrarna till tunnelbanan, pendeltåget, på bussen, pendelbåtarna, alla SL-stolpar som finns på plattformen samt hos konduktören och på spårvagnar. Har du ett betalkort med blipp så fungerar det även lika bra som att använda Wallet.

Priset är detsamma som om man köper via SL-appen (38 kronor) och SL skriver på sin hemsida att det även kommer gå att köpa biljetter till rabatterat pris (student, ungdom, pensionär) lite längre fram. Nu hoppas vi att nästa steg är att få in vårt SL-kort direkt i Wallet så vi inte bara kan använda Apple Pay för engångsbiljetter.

Källa: SL

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.