Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Läcka kan vara indikation på att två storlekar av AirPods Pro kommer

En trovärdig källa har läckt ut bilder på vad som påstås vara komponenter till kommande uppföljare till AirPods Pro och kan betyda att hörlurarna kommer i två storlekar.

Twitter-profilen Mr. White verkar ha direkt tillgång till Apples produkter då det postats en hel del bilder på komponenter från tidigare produkter och får klassas som ”trovärdig”. Profilens senaste inlägg visar bilder på fyra komponenter med texten ”Nya AirPods Pro kanske i två storlekar men med W2-chip”.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Antagligen menas H1 eller H2 och inte W2 som betyder samma eller uppföljaren på H1-chippet som sitter i nuvarande AirPods Pro. Eftersom det kan vara svårt att vara säker på vilken produkt som komponenterna tillhör kan detta lika gärna vara AirPods generation 3 och AirPods Pro generation 2.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.