Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Är detta första tredjepartsfodralet till AirPods Max?

AirPods Max är äntligen här och hörlurarna har fått stående ovationer från de flesta men det är många som slår ned på fodralet som följer med i kartongen.

Många tycker att fodralet till AirPods Max ser lite ut som en handväska och att fodralet inte heller skyddar det mest känsliga på hörlurarna - själva bågen. Nu har hörlurarna varit ute ett tag och ett bolag som heter Waterfield har nu släppt sitt egna fodral till AirPods Max. Fodralet är i läder och dragkedjorna är skyddade så vatten inte enkelt kan ta sig in i fodralet. På insidan ligger hörlurarna mjukt och skönt och det finns även två magneter som gör att hörlurarna går ned i standby-läge.

Fodralet har även en extra liten ficka där vi kan placera vanliga Airpods, laddare eller lite kablar. Fodralet kostar 99 dollar och det kommer i en rad olika färger. För tillfället är det helt slutsålt men vi har en känsla av att allt fler tredjepartsfodral kommer dyka upp på marknaden inom kort.

Källa: Waterfield

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.