öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 21 oktober 2020

Apple erbjuder kunderna nya sätt att handla helt nya iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPad Air

De bästa iPhone- och iPad-sortimenten någonsin finns att köpa på nya sätt både på nätet och i butik från den 23 oktober

Ett sortiment bestående av iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPad Air.
Apples bästa iPhone- och iPad-sortiment någonsin kommer den 23 oktober
När iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPad Air finns att köpa fredagen den 23 oktober kan kunderna handla de helt nya produkterna direkt från Apple via skräddarsydda köpupplevelser online, per telefon eller i butik. Kunderna får själva välja hur de vill köpa sina efterlängtade produkter, från en chattkonversation med en specialist, som inleds online och avslutas med en kontaktlös leverans, till ett besök i en utvald Apple Store för enskild rådgivning med en Apple-specialist.
”Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att skaffa en ny iPhone och aldrig en bättre plats att göra det på än i Apples butiker”, säger Deirdre O’Brien, Apples Senior Vice President för Retail + People. ”Vi erbjuder nya sätt för våra kunder att bekanta sig med alla våra produkter innan de handlar, så att de kan förvissa sig om att de väljer den produkt som passar dem bäst. Oavsett om kunderna väljer att kontakta oss på plats, via telefon eller online står hela vårt team av säljare redo att leverera den personliga service i världsklass som kunderna förknippar med Apple.” 
De många olika tjänster som Apple erbjuder som stöd i kundernas köpbeslut.
Nytt för i år i Apples butiker:
  • Nu kan kunderna boka ett enskilt pass med en specialist på Apple Store. Man kan även få samma expertrådgivning online, där specialister ständigt finns tillgängliga för kunder via chatten. 
  • Olika hämtningsalternativ som erbjuds är i butiken, leverans samma dag samt expresshämtning utanför butiken.1 apple.com/se/retail kan kunder se vilka tjänster som närmaste butik erbjuder.
  • Kontaktlös leverans kan väljas för alla produkter, inklusive iPhone och iPad. Budet kan be om muntlig bekräftelse på säkert avstånd, och då behöver du inte signera på vanligt sätt.
Även om årets iPhone-lansering inte liknar tidigare lanseringar erbjuder Apples butiker fortfarande tjänsterna som kunderna gillar:
  • När en kund får sin nya Apple-produkt kan de nyttja ett uppstartspass online, vilket innebär kostnadsfri rådgivning av en specialist som hjälper till att ställa in den nya produkten, lär ut grunderna eller ger mer avancerade tips.
  • Med Apple Trade In kan kunder som byter in en iPhone eller iPad få prisavdrag vid köp av en ny produkt. 
De allra flesta av Apples butiker runt om i världen är öppna och har anpassat kundbemötandet för att skydda kundernas och medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Mer information om Apple-butikernas tjänste- och supportutbud finns på apple.com/se/shop.
Dela artikeln

Bilder på Apple-butiker

  1. Hämtningsalternativen kan se olika ut för olika butiker.
  2. Inbytesvärdet kan variera beroende på inbytesenhetens skick, årsmodell och konfiguration. Värdet kan också variera beroende på om inbytet görs online eller i butik. Inbytesvärdet kan användas till köp av en ny produkt, och du kan behöva köpa en ny produkt för att kunna erhålla ytterligare inbytesvärden. Momssatsen fastställs utifrån fullpriset på en ny enhet. Du måste ha fyllt 18 år. Apple eller Apples inbytespartner förbehåller sig rätten att avvisa eller begränsa inbyten. Vid inbyte i butik måste du visa upp en giltig id-handling med foto (informationen kan sparas om det krävs enligt lag). Ytterligare villkor från Apple eller Apples inbytespartner kan tillkomma.

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48