Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify jobbar på en widget till iPhone

Widgets är lite av en vattendelare, vissa älskar dem medans andra hatar dem men fler och fler utvecklare lägger till dem.

Spotify har sedan länge låtit sina användare beta-testa nya funktioner via TestFlight och nu har bolaget släppt en ny beta som har stöd för widgets. Vi kastade oss på uppdatera-knappen men snabbt besvikna då de inte verkar fungera riktigt än. Förhoppningsvis löser Spotify detta inom kort och skickar ut funktionen till alla. Vi kan nu välja på en bred widget och en liten och precis som alla andra widgets kan den bara visa information.

Vi hoppas att Apple tänker om lite med widgets så vi även kan kontrollera saker via widgets som att ha Play/pause, nästa låt och andra knappar direkt i widgets. En HomeKit-widget hade ju varit trevlig också så vi direkt där kan trycka igång vårt favoritscenario.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.