Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jon Prosser: AirPods Studio skjuts också fram och priset blir högt

Jon Prosser går ut på Twitter med dystra påståenden om att AirPods Studio inte kommer att lanseras under nästa veckas event. Dessutom blir det ett rejält pris på hörlurarna.

Det har ryktats om en lansering av både AirTags och AirPods Studio under höstens event och när de inte dök upp på eventet i september var nästan alla eniga om att de skulle lanseras i samband med iPhone 12. Strax efter det dystra skvallret om AirTags framflyttning gick Jon Prosser ut med en ny Tweet där han avslöjar att AirPods Studio inte dyker upp under tisdagens event heller.

Dock skriver han inget om när dessa förväntas lanseras av Apple men han delar istället med sig om priset. Det tämligen magstarka priset ska enligt Prosser landa på 599 dollar. Dock så avslöjar han att en variant i billigare material förväntas släppas för 350 dollar. Men han vidhåller att en HomePod Mini kommer att lanseras i samband med iPhone 12 på tisdag.

Via: Jon Prosser

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.