Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple kommer att visa upp HomePod Mini på tisdag

Vi har inte ens fått möjlighet att köpa Apples HomePod officiellt här i Sverige ännu men nu ser det ut som att en ny är på ingång.

Apple lanserade HomePod i februari 2018 och den fick fin fina betyg av press och det enda som folk egentligen klagade på var prislappen som låg på 349 dollar. Lite mer än ett år efter lansering gick priset ned till 299 dollar och nu ryktas det att Apple skall lansera en mindre och billigare HomePod vid namn HomePod Mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det har länge ryktats om en ny HomePod Mini men nu är det senaste budet att den kommer att visas upp på Apples event nu på tisdag men det kommer inte komma en uppföljare till den vanliga HomePod-modellen. Det skall bli intressant att se om den mindre modellen kommer lanseras globalt denna gång så även vi i Sverige kan traska in i en Apple Store och köpa oss en högtalare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.