Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa Apple TV får A12Z med AAA-spel

Nästa generations Apple TV verkar ge sig in i spelbranschen på allvar om vi ska tro senaste ryktet som menar att den förväntas komma med chippet A12Z.

Enligt återkommande Twitterprofilen Fudge pumpar Apple in stora pengar i spelproduktioner för Apple Arcade. Enligt Fudge är det krävande speltitlar som Apple förväntas släppa i samband med nästa Apple TV som ska få antingen A12X eller A12Z, chippen som sitter i förra respektive senaste generations iPad Pro.

I samma inlägg där spelen jämförs med AAA-titlar (högbudgetproduktioner) som Nintendos Zelda: Breath Of The Wild till Nintendo Switch skriver Fudge att dessa speltitlars minimumkrav kan vara chippet A13 som sitter i nuvarande iPhone 11-serien. Nu när Amazon annonserade sin ingång i spelbranschen med molnspelstjänsten Luna finns det risk att bli en mättad marknad om även Apple ger sig in i branschen på allvar.

Via: 9to5mac
Konceptbild: Fandom
Bild: Nintendo

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.