Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

tvOS 14 lanseras idag - det här är nytt

Apple TV kommer också få lite kärlek idag och nedan kan du grotta ned dig och se vad som är nytt i tvOS 14.

Fler sätt att spela på

Att spela spel på Apple TV är faktiskt riktigt kul men en sak som har saknats är stöd för flera konton. Detta har nu kommit och nu kan vi logga in på vårt egna konto och fortsätta på stället vi var i spelet sist. tvOS 14 ger oss även stöd för fler spelkontroller så som Xbox Elite Wireless Controller Series 2 och Xbox Adaptive Controllers.

HomeKit hittar in i Apple TV

Nu kan vi äntligen ha koll på och styra våra HomeKit-kompatibla prylar direkt i Apple TV. Vi kan även titta på strömmen från en eller flera av våra HomeKit-kameror direkt på TV'n vilket är ett riktigt trevligt tillskott.

Det blir krispigare än någonsin

Picture in Picture har inte bara hittat till iOS 14 utan även till tvOS 14 och nu kan vi titta på film samtidigt som vi spelar spel eller om vi vill träna och kika på något samtidigt. Har ungarna precis somnat och ni har absolut noll lust att väcka dem med ljuden från TV'n? Nu går det att para två par AirPods direkt till Apple TV och titta på film utan att störa resten av hushållet. AirPlay tillåter nu 4K-material att bli delade från foto-appen och de visas i full upplösning eller i Picture in Picture-läge. Sist men absolut inte minst så är kriget mellan Apple och Google slut och vi kan nu avnjuta material i YouTube-appen i 4K.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.