Apple

Skillnaderna på Apple Watch S6, S5, S3 och SE

Rörigt

Apple har släppt två nya Apple Watch. En som är en uppdaterad version av S5 och en Apple Watch SE som är deras budgetversion av klockan.

Apple har i dagsläget tre klockor på sin hemsida S6, SE och S3. Hos återförsäljare är det fullt möjligt att fortfarande hitta Apple Watch S5. Vad som är skillnaden mellan klockarna är inte så tydligt så här försöker vi reda ut det hela genom en tabell över S6, SE, S5 och S3 och dess likheter och skillnader.

Tabellen hittar ni i vårt forum där vi kontinuerligt uppdaterar informationen.

Apple Watch jämförelse

Hittar ni något fel eller något som saknas i tabellen så kommentera gärna så ska vi uppdatera den med korrekt information. Informationen är inhämtad från Apples svenska hemsida.

Apple Watch S6 är utrustat med U1-chipet. U1-chipet kom med iPhone 11 och hjälper till att avgöra var en enhet är någonstans. Apple kallar det spatial förmåga. Tydligast blir det när vi använder Apples tjänst Airdrop och vi med hjälp av U1-chipet kan se åt vilket håll mottagande enhet befinner sig. Rykten säger att Apple kommer att implementera funktionen i sina kommande AirTags som ska hjälpa oss att inte tappa bort våra saker.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!