Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper en trailer för sin nya naturdokumentär "Tiny World"

Sakta men säkert fylls Apple TV+ upp med innehåll och nu har Apple släppt en trailer för sin nya naturdokumentär "Tiny World".

I naturdokumentären Tiny World får vi följa naturens lite mindre varelser och ser hur de överlever vardagen. Berättarrösten står komiskt nog Paul Rudd för och är det någon som vet hur det är att vara liten så är det nog han med tanke på att han spelar Ant-Man.

Tiny World har premiär på Apple TV+ den 2 oktober och är en av tre naturdokumentärfilmer som Apple kommer släppa i år. Den 13 november kommer "Becoming You" där vi får följa med och se hur barnens 2 000 första dagar i livet formar resten av deras liv. Sist ut har vi "Earth at Night in Color" där vi får följa de mer nattliga djuren som inte ligger och sover när det är kolsvart ute, den har premiär 4 december.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.