Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Trump tillåter Apple att fortsätta ha sina affärer med WeChat i Kina

Trump har viskat till Tim Cook och andra amerikanska företagsledare att de får grönt ljus att fortsätta sina affärer på Kinas mark.

Sedan handelsförbudet mellan amerikanska företag och kinesiska företag så som Tencent-ägda WeChat skrevs under, har oron varit stor hos Apple och andra företag. Men nu visar det sig att Trumps administration under diskretion har meddelat de amerikanska företagen att de kan fortsätta sina affärer på Kinesisk mark. Vi har tidigare rapporterat om att Apple skulle kunna tappa 95% av iPhone-ägarna i Kina om WeChat skulle förbjudas i App Store. Det skulle ha kunnat sluta med att en fjärdedel av Apples försäljning försvann med appen. Men nu kan alltså Tim Cook och Apple ta ett lugnande andetag och fokusera på höstens iPhone-event.

Via: Bloomberg

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.