Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games stämmer Apple

Kriget mellan Epic Games och Apple trappas upp när Epic Games går ut på Twitter med en stämningsansökan och kallar Apples monopol för ”1984” direkt efter att Fortnite togs bort i App Store.

Som tidigare rapporterats valde Epic Games under dagen att kringgå Apples App Store-regler, genom att lägga in möjlighet att betala direkt till Epic Games genom spelet Fortnite. Efter några timmar togs Fortnite bort av Apple i App Store och Epic Games gick snabbt ut efter det på Twitter med deras förberedda stämningsansökan mot Apple. I stämningsansökan som går att läsa här, tas det upp att Epic Games vill försöka göra slut på Apples orättvisa monopol och deras antikonkurrens på iOS.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det är två delar som #Epic Games framförallt riktar sin stämningsansökan emot, nämligen iOS App-marknad där Apple har monopol och in-app köp där Apple hanterar all betalning mot en avgift på 30%. I en Tweet inte långt efter så ser Epic Games till att håna Apple ytterligare med hashtaggen #FreeFortnite och hänvisar till att 2020 kan bli till ”1984” om man inte är med dom i kampen. Med i Tweeten finns en parodisk kopia av Apples legendariska reklamfilm för #Macintosh, där Fortnite-karaktärer utmålas som hjältar i kampen mot antagonisten som föreställer ett äpple.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.