Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Koncept: Så skulle en iPad Mini med iPad Pro-design kunna se ut

iPad Mini är en trevlig liten surfplatta men designen på den känns allt annat än modern med sin hemknapp och stora ramar.

Twitter-användaren Parker Ortolani har nu lagt upp konceptbilder på hur iPad Mini skulle kunna se ut med samma designspråk som iPad Pro har. Genom att ta bort hemknappen och mycket av ramarna runt iPad Mini har han fått ned storleken 20 procent samtidigt som skärmen fortfarande är 7,9 tum. Den har även stöd för nya Apple Pencil och laddas precis som iPad Pro på sidan av enheten och sitter fast med magneter.

Vi hoppas att detta designspråk appliceras på samtliga iPad-modeller som finns framöver då det är så läckert och gör enheterna så mycket mer moderna. Om Apple kommer köra vidare på Face ID enbart på iPad Pro återstår att se, men vi hoppas inte så är fallet.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.