Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdatering

Rykte: iMac kanske uppdateras imorgon

Senaste ryktena säger att iMac uppdateras imorgon och att Fusion-drive äntligen försvinner från menyn. Dock så verkar uppdateringen sakna det viktigaste.

Två twitter-profiler som kallar sig @Soybeys och@Jioriku sprider rykten om Apples iMac. I det första twitter-inlägget står det att iMac ska uppdateras och att detta kanske sker på måndag. I det andra inlägget kom den ledsamma nyheten om att dessa iMacs behåller nuvarande design och hintar om att en ny design sparas till iMac med Apple Silicon. Så för dem som hade hoppats på en Intel-baserad iMac med ny design så är det här tråkiga nyheter.

Vad som ryktas uppdateras förutom nyare Intel-processorer, är att Fusion-drive äntligen läggs ner till fördel för SSD och att iMac får Apples T2-chip. Apple kommer att jobba aggressivt för att kunder ska gå över till deras Mac-datorer med Apple Silicon de kommande åren. Så att en ny fräschare design för iMac sparas till släppet med Apple Silicon känns ganska troligt. @Soybeys svarar i en kommentar till sitt inlägg att denna iMac kan lanseras i september.

Via: 9to5mac

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.