Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lovar att samtliga av deras produkter kommer bli klimatneutrala

Apple har idag via ett pressmeddelande meddelat att de om tio år kommer ha helt klimatneutrala produkter.

År 2030 kommer Apples produkter vara helt klimatneutrala och detta innefattar allt från tillverkning, kontor och butiker. I deras rapport skriver de att de kommer ha minskat sina utsläpp med 75 procent år 2030. Då kanske ni tänker att det är ju inte helt klimatneutralt då 75 procent inte är 100 procent. De sista 25 procenten löser de genom att arbeta med tre olika projekt där de kommer kunna få bort koldioxid ur luften. Även deras produkter kommer man jobba hårt med och fortsätta använda sig återvunnen aluminum. De skriver även att Taptic Engine i iPhone nu är helt tillverkad av återvunna ämnen och de fortsätter arbetet med sina egna robotar där vi dels har Daisy som plockar isär iPhone-telefoner och sen den nya som heter Dave som är expert på att plocka isär Taptic Engine.

Apple kommer även att bygga den största solenergiparken i Skandinavien men vart exakt denna kommer finnas framgår inte. Slutligen släpper de även en reklamfilm med titeln "A climate change promise from Apple" som ni kan beskåda nedan.

Vill ni läsa hela rapporten där de berättar mer om konkreta siffror kan ni göra det på deras hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.