Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC: Här är nyheterna till watchOS 7

WWDC tickar på och Apple Watch får nya funktioner med höstens watchOS.

Apple Watch har länge varit ett hjälpmedel för vår hälsa men nu tar Apple det längre och lägger till flera källor för träning. Dans - nu ska klockan känna av när du skakar rumpan under en utekväll och få data på hur mycket du kalorier du bränner.

Watch får också en funktion som likar widgets, där vi får mer möjlighet att lägga appar på vår urtavla och vi får mer information direkt på appen och låter utvecklarna göra mer med sina app-ikoner.

Vi får också utökade möjligheter att förändra våra urtavlor och vi kommer också kunna dela med oss av urtavlor vi gjort eller ladda ner från hemsidor.

Kartan får också en förbättring där vi får förbättrad vägvisning och även för cykel precis som iPhone.

Nu kommer sömnspårning till Apple Watch som läser av hur du sover. Funktionen kan också lära sig hur länge du behöver sova så att den automatiskt kan säga åt dig när det är dags att gå och lägga sig. Skärmen slocknar medans du sover så den inte väcker dig om du vänder på dig samtidigt som den läser av hur du rör dig under sömnen.

Klockan får också en funktion som känner av när du tvättar händerna och räknar ner så att du tvättar händerna tillräckligt länge.

Texten uppdateras löpande.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.