öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 11 juni 2020

Apple presenterar programmet för den största upplagan av Worldwide Developers Conference någonsin

WWDC20 omfattar huvudpresentation, Platforms State of the Union, fler än 100 teknikpass, helt nya Developer-forum, labbsessioner på tu man hand med fler än 1 000 av Apples tekniker och mycket mer.

Grafisk poster för WWDC20.
WWDC20 sparkar igång med huvudpresentationen den 22 juni kl. 19.00 svensk tid.
WWDC20 är den 31:a upplagan av konferensen och blir den största hittills. Den ger en enastående möjlighet att virtuellt föra samman 23 miljoner utvecklare runt om i världen mellan 22 och 26 juni. Apple presenterade idag programmet för WWDC20, inklusive tiderna för huvudpresentationen och Platforms State of the Union, och information om hur utvecklare kan lära sig mer om framtiden för iOS, iPadOS, macOS, tvOS och watchOS och samarbeta med Apples tekniker. 
Specialeventets huvudpresentation
22 juni, kl. 19.00 svensk tid
Upptäck nya spännande innovationer och uppdateringar som kommer till Apples alla plattformar senare i år. Huvudpresentationen kommer att streamas direkt från Apple Park via apple.com, Apple Developer-appen, Apple Developer-sajten, Apple TV-appen och YouTube. Man kommer även att kunna se presentationen när man vill efter att streamingen avslutats. För tittare i Kina kommer presentationen dessutom att streamas på Tencent, iQIYI, Bilibili och Youku.
Platforms State of the Union 
22 juni, kl. 23.00 svensk tid
Hör direkt vad Apples tekniska chefer har att säga när de gör en djupdykning i de senaste framstegen inom iOS, iPadOS, macOS, tvOS och watchOS. State of the Union kommer att finnas tillgängligt via Apple Developer-appen och Apple Developer-sajten. Det kommer även att kunna ses i efterhand på Tencent, iQIYI, Bilibili och Youku för tittare i Kina.
Fler än 100 teknikpass
23–26 juni
Från och med den 23 juni kommer utvecklare att ha möjlighet att lära sig hur man bygger nästa generations appar tack vare fler än 100 pass med fokus på teknik och design under ledning av Apples tekniker. Videor kommer att läggas upp varje dag kl. 19.00 svensk tid och kommer att finnas tillgängliga på Apple Developer-appen på iPhone, iPad och Apple TV samt på Apple Developer-sajten.
Helt nya Apple Developer-forum
Ny design kommer den 18 juni
De helt nya Apple Developer-forumen kommer att föra samman utvecklare med fler än 1 000 av Apples tekniker, som svarar på frågor och deltar i tekniska diskussioner. Från och med konferensens första dag kan vem som helst hänga med genom att söka bland och läsa i forumdiskussionerna. Apple Developer Program-medlemmar kommer att kunna lägga upp egna frågor och lära sig direkt av Apples experter.
Developer-labb på tu man hand (enligt överenskommelse)
23–26 juni
Utvecklare kommer att kunna boka in möten med Apple-tekniker som har hjälpt till med att bygga de senaste framstegen i Apples plattformar. De erbjuder teknisk rådgivning på tu man hand och en djupdykning i hur man implementerar nya funktioner. Developer-labben kommer att vara öppna för Apple Developer Program-medlemmar i mån av plats.
Apple kommer att fira unga utvecklare från hela världen den 16 juni genom att tillkännage finalisterna i Swift Student Challenge, en möjlighet för studenter i alla åldrar att sätta sina kodningskunskaper på prov genom att skapa egna Swift Playgrounds-världar.
Utvecklare rekommenderas att ladda ner Apple Developer-appen, där ytterligare information om WWDC20 kommer att meddelas före den 22 juni. Information kommer även att läggas upp på Apple Developer-sajten och mejlas ut.
Dela artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48