Recensioner

Ladda Apple Watch på språng

Och en iPhone eller två

I kampan mot att slippa släpa med sig allt för många olika produkter kommer Alagic med sin lösning.

Det här är powerbanken för de där tillfällena då vi vill packa lätt för en kortare tur men vi vet att en laddning på varken mobil eller klocka kommer hålla.

När Powerbanks ska packas ner så är det oftast att det ska med en extra sladd också. Om det även är så att vi behöver ladda vår Apple Watch så ska det med en specifik sladd för det också. Plötsligt så blev det ingen liten packning längre.

Alogic har löst det här genom att göra en powerbank med 3 in 1 med en Lightningkabel som sitter fast i powerbanken och att ha en integrerad Apple Watch laddare direkt på powerbanken. Powerbanken huserar 6700mAh vilket räcker till att ladda en Apple Watch 6 gånger eller att ladda upp en iPhone 2 gånger.

Apple Watch Charger power bank

Men utöver MFi certifiering från Apple gällande Lightning och Magnetisk Apple Watch laddare så finns det en USB utgång för att kunna ladda de där andra sakerna. Med powerbanken så följer det med en sladd från Alogic som har USB-A i ena änden och micro-USB med USB-C adapter i andra änden.

Apple Watch Charger power bank

Varför micro-USB? Jo för att powerbanken laddas med just micro-USB vilket först kan tyckas dumt då allt är på väg att gå över till USB-C. Men så länge den lilla medföljande kabeln är med så kan vi alltså ladda allt vi behöver med den här. Lightning, Apple Watch, USB-C, micro-USB.

När vi inte använder lightningkabeln så fäster vi den på baksidan av powerbanken och den skapar då en ögla. Om det är för att fäst i våra byxhylsor är oklart. Den upplevs inte sitta fast så hårt att vi har vågat göra det och lämna den så.

Apple Watch Charger power bank

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!