Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Aqara släpper smart lås med inbyggd kamera

Som redan nämts släpper Aqara en rad nya HomeKit-produkter. Här har vi ett dörrhandtag med inbyggd kamera.

Detta är P100 ett nytt smart lås där man byter ut och monterar ett helt nytt handtag som även besitter den fiffiga funktionen med en kamera inbyggd i låset. Aqara visade upp nya lås för en tid sedan. N100 och N200 och alla dessa tre har stöd för HomeKit. Det som gör detta lås speciellt kan ni nog gissa nu efter som vi nämnt det tre gånger - inbyggd kamera!

Låset är fullt med möjligheter. HomeKit-stödet gör det möjligt att öppna med Siri och genom Hem-appen såklart. Vi kan också använda de förprogrammerade NFC-nycklarna som följer med i paketet och det finns även inbyggd fingertryckläsare i handtaget och integrerad numrerad för lösenkod. Så det finns gott om lösningar för att slippa bli utelåst.

Låset levereras med ett Li-ion batteri som laddas med USB-C, men kan också drivas med klassiska AA-batterier.

Det är en stilig pjäs må vi säga.

Källa: HomeKitNews

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.