Recensioner

Skydda din iPhone med SurfacePad

från Twelve South

Det är 6 år sedan jag senast hade ett skydd på min iPhone från Twelve South.

Twelve South är företaget som gjort snygga läderfodral till Apples produkter sedan 2009 med mottot “We’re not just Mac friendly, we’re Apple only”.

Thor håller en iPhone 11 Pro med twelve south fodral

SurfacePad till iPhone 11 Pro är fodralet den här telefonen förtjänar. För även om telefonen gör sig bäst utan skal så har vi här ett skydd för iPhone 11 Pro som i uppfällt läge låter oss ha så mycket av telefonens design tillgängligt samtidigt som det i stängt läge låter oss skydda både skärm och baksida.

På bordet ligger en iPhone 11 Pro med twelve south fodral

Till skillnad från billigare skal där telefonen trycks in i ett plastskal som sedan har ett uppvikbart skal runt om kring sig så fäster SurfacePad direkt med klister på baksidan av telefonen. Att fästa skyddet på telefon är superenkelt och görs på under minuten. Skalet är tänkt att sitta kvar och inte tas av över huvudtaget.

Skalet har tre olika lägen, stängt läge, öppet läge och videoläge. I stängt läge så skyddar det fram och baksida samtidigt som det enkelt går att komma åt reglagen för volym upp och ner på sidan genom det lite mjukare lädret på kanten.

På bordet ligger en iPhone 11 Pro med twelve south fodral

Viker vi sedan upp skyddet så är det i öppet läge. Viker vi upp hela vägen så täcker vi tyvärr kameran på baksidan så vid fotografering så behöver vi hålla skyddet halvt uppfällt.

Det tredje läget är till för att kunna ställa telefonen i landskapsläge och det görs genom att skalet har ett extra lager läder som gör att telefonen kan stå stabilt.

iPhone 11 Pro surfacepad twelve south video

Skalet är gjort i nappaläder och kvaliteten på skalet upplevs än bättre i dag än vad det gjorde för 6 år sedan när jag testade deras motsvarande skal till iPhone 5s. Ytterligare en skillnad på den här versionen av skyddet är att på den här versionen finns det utrymme för två kreditkort på insidan. För 6 år sedan behövdes det en ordentlig plånbok för att ha med sig de viktigaste korten. Men i och med att vi i dag har många av våra kort i mobiltelefonen i dag så räcker det med två kort för att vi ska klara oss när vi går hemifrån.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!