Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Touch ID vägrar utrotas

Många tycks anse att Touch ID bör försvinna. Men Apple och resten av teknikjättarna verkar stå fast vid att använda fingeravtryck för att låsa upp mobiler och datorer.

En rapport visar att tillverkningen av fingeravtrycksläsare avsedda att sitta under skärmen nästan åttadubblades under 2019. 228,3 miljoner sensorer skickades ut. Jämfört med 29,5 miljoner året innan.

Ryktet säger att Apple ska fortsätta med Touch ID och att vi kommer få se mobiler och iPads med detta även under 2021. Det blir kanske till och med Pro modellerna som får en kombinerad Touch ID och Face ID för total säkerhet.

Apple gav upp Touch ID för sina toppmodeller 2017 när iPhone X lanserades till förmån för en större skärm utan kanter. Men kanske får vi se Touch ID under skärmen framöver.

Det är flera stora källor som skvallrat om både iPad och iPhones med nytt Touch ID, den som lever får se. Vad tror och hoppas du på?

Källa: Macrumors

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
29 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.