Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix till iOS och iPadOS får nya funktioner

I dessa isoleringstider så har streamingtjänster aldrig varit mer tacksamt och nu har Netflix gett oss två trevliga funktioner.

Den första funktionen som är guld värd för alla småbarnsföräldrar är att det nu går att låsa skärmen när en film eller serie spelas. Det betyder att våra nyfikna och klåfingriga barn inte kan råka sätta på något de inte borde se på streamingtjänsten. När vi startar en film eller serie på vår iPhone eller iPad så är det bara att trycka på hänglåset så låser sig skärmen. Trycker vi på den igen så kommer en fråga upp där vi kan bekräfta att vi vill låsa upp skärmen.

Funktion nummer två är att vi nu enkelt kan justera ljusstyrkan på skärmen medans vi tittar på en film eller serie. Längst till vänster på skärmen hittar vi numera ett reglage för ljusstyrkan så vi snabbt kan anpassa ljuset efter omgivningen.

Tack Adrian för tips i vår Facebook-grupp Film- och TV-bubblan

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.