Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Apple TV kan lanseras inom kort

Nu har det dykt upp nya rykten om att en uppdaterad Apple TV kan vara på ingång och det fina i kråksången är att den kan lanseras snart.

Det är Apple-läckaren Jon Posser som på senare tid har prickat många rykten rätt som är i farten. Han skriver att en uppdaterad version av Apple TV 4K är på ingång och den kommer utrustad med A12X-chippet. Det ryktas även att den kommer att gå att köpa med antingen 64 eller 128GB intern lagring.

Vi har redan sett tecken på att en ny Apple TV är på ingång i iOS 13.4 betan men enligt Posser kommer vi inte se några designförändringar på denna modell. Om ryktet stämmer återstår att se och det hade varit trevligt med en Apple TV som klarar ännu mer resurskrävande spel.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
35 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.