Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music finns nu till Samsung TV

Samsung meddelar idag via ett pressmeddelande att deras smarta TV-apparater kommer få tillgång till Apple Music.

Apples egna streamingtjänst för musik kommer vara tillgänglig på Samsung Smart TV 2018 eller nyare från och med idag och i appen kommer vi bjudas på samma funktionalitet som vi är vana vid. Alla ägare av en Samsung Smart TV får även en testperiod av Apple Music på tre månader. I sitt pressmeddelande skriver Samsung:

"Vårt mål har alltid varit att leverera de bästa underhållningsupplevelserna till konsumenter - och med den ökade tiden människor spenderar i sina hem är vi än mer engagerade än någonsin. Förra året var vi den första TV-tillverkaren som erbjöd Apple TV-appen och idag är vi de första som erbjuder Apple Music. Vårt samarbete med Apple har bidragit till att vi kan erbjuda konsumenter en oöverträffad serie av underhållningsalternativ, särskilt då de söker nya valmöjligheter och mer innehåll från sina smarta TV-apparater”, säger Magnus Nilsson, teknisk produktansvarig för TV på Samsung i Norden.

Källa: Samsung

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.