Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC blir helt digital i år

Apple går idag ut och meddelar att deras stora utvecklarkonferens WWDC blir helt digital och går av stapeln i juni.

Tidigare år har press, medarbetare och utvecklare samlats i Cupertino för att titta på de senaste versionerna av Apples kommande mjukvaror men i dessa Corona-tider så kommer eventet hållas online.

"Vi gör WWDC 2020 i juni tillgängligt för miljontals utvecklare på ett nytt, smart sätt i och med att vi bjuder in hela utvecklarvärlden till en helt ny upplevelse”, säger Phil Schiller, Apples chef för Worldwide Marketing. ”På grund av det aktuella hälsoläget har vi valt att skapa ett nytt format för WWDC 2020, med ett komplett program med presentation och workshoppar online som ger Apple-utvecklare runt om i världen fantastiska möjligheter att lära sig nya saker. Vi kommer att berätta mer de kommande veckorna.”

Apple passade även på att meddela att de avsätter en miljon dollar som ersättning till de verksamheter i San Jose som går miste om intäkterna som WWDC brukar inbringa. Om Apple kommer spara på krutet till juni och slopa att släppa nya produkter under mars månad återstår att se.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.