Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Arlo Pro 3 har nu stöd för HomeKit

HomeKit-tillbehören får idag tillökning då Arlo har gått ut och meddelat att deras populära kamera Arlo Pro 3 får stöd för HomeKit.

Uppdateringen har börjat rullas ut och för att kunna uppdatera kameran krävs det att du har deras SmartHub som heter VMB4540. För att uppdatera hubben är det bara att öppna Arlo-appen och gå in i inställningar och uppdatera.

Efter att uppdateringen är gjord kan du därefter ha din kamera direkt i Hem-appen och kan helt sonika glömma bort Arlos egna app om så önskas. Det går även att skapa scenarion där du involverar andra smarta produkter med kameran.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.