Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Siri är inte läkaren du ska lita på

University of Alberta var intresserade av att se vilken röstassistent som var bäst på att rädda liv och nu är deras studie klar.

Studien gick ut på att ställa totalt 123 frågor som handlade om vad man bör göra vid en hjärtattack, om någon inte andas eller om någon har blivit förgiftad. Frågorna ställdes till Siri, Alexa, Cortana och Google Assistant med blandade resultat men två av kandidaterna var absolut sämst och det var Siri och Cortana. De fick så dåliga svar av Siri och Cortana att de valde att inte ens analysera det närmare medans Alexa och Google Assistant förstod 90 procent av frågorna och gav rätt svar på ungefär 50 procent av dessa.

Så har du en fråga om ditt eller något annans allmäntillstånd så ska du inte vända dig till Siri utan klokast är nog att ringa sjukvårdsupplysningen eller 112 om det är akut.

Vill du läsa hela studien går det att göra på Rescuescience.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.