Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: iPhone 12 kommer i marinblått

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.

Men nu får vi desto mera att skriva om, när varenda fabriksanställd slår på stora trumman så fort de har något att berätta. För nu berättar Max Weinbach för Youtube-kanalen EverythingApplePro att åtminstone en iPhone 12-modell kommer i marinblått.

Det känns helt rimligt efter succén med den gröna 11 Pro. Weinbach säger sig tro att den gröna kommer bytas ut mot denna nya nyans till årets modeller. Känslan säger att den kan bli ganska läcker dessutom. Vilket även denna bild och konceptvideo från EverythingApplePro och Max Weinbach talar för.

Max har haft rätt tidigare när det kommer till färger på nya iPhones, men mest pricksäker har han varit när det kommer till Android-telefoner och nu senast var han först på bollen med att läcka Samsung Galaxy S20.

Källa: MacRumors

Fler artiklar med senaste ryktena om iPhone:
Årets iPhone-modeller ryktas vara tunnare och ha förbättrad Face ID
Apple kan släppa en lite billigare iPhone redan i mars

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.