Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung använde ikonen till Face ID i egen presentation

Samsung har ett förflutet av att snegla lite extra på Apple och under 2012 dök det upp ett dokument på 132 sidor där bolaget försöker förbättra sina produkter med Apple som mall.

Nu har det dykt upp en bild från en presentation som Samsung höll på CES under gårdagen. I presentationen pratar Samsung om sin tjänst Samsung Pass och en av ikonerna i presentationen är identisk med Apples Face ID-ikon. Apple har skyddat ikonens utseende i flera länder så frågan är om det kommer bli något rättsligt av detta. Vi ska dock inte skrika på Samsung riktigt ännu då det kan handla om att Samsung Pass kommer till iPhone men det var dock inget som nämndes på presentationen.

Blev du sugen på att läsa dokumentet på 132 sidor där Samsung använde Apples operativsystem som mall för sina framtida produkter kan du ladda ned det i sin helhel här.

Via iDownloadblog

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.