öppnas i ett nytt fönster
Medarbetarna applåderar åt de första besökarna i Apple Battersea.
Apple Battersea, Apples senaste butik i London, välkomnar kunder i historiska Battersea Power Station.
Apple öppnade idag Apple Battersea i historiska Battersea Power Station i London. Butiken kommer att fungera som en ny destination för kunder från lokalområdet och hela världen. Hit kan de komma för att utforska och handla Apples otroliga sortiment, uppleva oöverträffad service och support och ta reda på hur de kan göra mer med sina enheter.
”Våra butiker är en plats där människor kan samlas för att upptäcka Apples alla otroliga produkter och tjänster, och vi är stolta över att växa och ta hand om ännu fler kunder i och med invigningen av Apple Battersea”, säger Deirdre O’Brien, Apples vice vd för Retail. ”Butiken ligger precis under vårt nya huvudkontor för Storbritannien och vårt otroliga team ser fram emot att erbjuda suverän support och hjälpa kunderna släppa loss sin kreativitet.” 
En mängd medarbetare och kunder inne på Apple Battersea i London.
Medarbetarna firar invigningen av Apple Battersea med butikens första kunder.
Kunder vid iPhone-visningsbordet på Apple Battersea i London.
Kunderna utforskar iPhone 14-serien på Apple Battersea i London.
Utsidan av Apple Battersea i London med kunder som står i kö.
Kunder står i kö utanför Apple Battersea, Apples 40:e butik i Storbritannien.
En kund som använder MacBook Air 15 tum på Apple Battersea i London.
En kund tar en titt på nya MacBook Air 15 tum.
Två kunder som poserar med Apple Battersea-tygpåsar.
Kunder som visar upp sina Apple Battersea-tygpåsar.
Från vänster till höger: (1) På Apple Battersea kan kunderna utforska de senaste Apple Watch-modellerna. (2) En kund provar AirPods Max, den ultimata ljudupplevelsen.
Uppifrån och ner: (1) På Apple Battersea kan kunderna utforska de senaste Apple Watch-modellerna. (2) En kund provar AirPods Max, den ultimata ljudupplevelsen.
Två kunder utforskar iPhone 14-modellerna på Apple Battersea.
Kunder tar en närmare titt på iPhone 14-modellerna.
Apple Battersea har otroligt skickliga och kunniga medarbetare som är redo att erbjuda förstklassig service till kunder som vill handla och ta reda på mer om de senaste Apple-produkterna, till exempel helt nya MacBook Air 15 tum – världens bästa bärbara dator på 15 tum – och Mac Studio med M2 Max och M2 Ultra.
Medarbetarna ger också kunder råd som passar deras behov – vare sig det gäller att anpassa sin Mac, visa upp sin personliga stil med Apple Watch-armband, få ett ännu bättre pris med Apple Trade In eller komma igång med Personal Setup.
En Apple-medarbetare hjälper en kund att köpa en ny MacBook Pro.
Apples specialister och medarbetare är redo att hjälpa kunderna upptäcka de senaste produkterna på Apple Battersea.
En kund som hämtar produkten hon har köpt i området för hämtning på Apple Battersea i London.
Kunder kan snabbt och enkelt hämta beställda produkter vid disken för hämtning på Apple Battersea i London.
En Apple-medarbetare hjälper kunder med iPhone 14 på Apple Battersea.
En medarbetare på Apple Battersea visar kunderna hur man ställer in deras nya iPhone 14.
För att fira invigningen av Apple Battersea kommer Apple Music att anordna liveuppträdanden utanför butiken från torsdag till söndag, med lokala artister som JGrrey och Kwaye. I samarbete med Battersea Arts Centre och Curated Makers har Creative-medarbetare på Apple samarbetat med åtta lovande kreatörer i närområdet för att skapa Shot on iPhone- och Made on iPad-verk, alla med inspiration från Battersea Power Station. Kunderna kommer att kunna upptäcka och köpa dessa verk på Curated Makers, en butik i kraftverket som lyfter fram lokala konstnärer.
För kunder som vill lära sig hur de kan göra mer med sina enheter erbjuder Apple-butikerna kostnadsfria och lärorika Today at Apple-pass. Apple Battersea erbjuder kunderna unika Today at Apple-rundor som har tagit inspiration från lokalområdet och visar upp det bästa med fotografering på iPhone och skapande på iPad. Besökarna kan välja mellan två skräddarsydda upplevelser där de får lära sig hur de kan skapa sina egna konstverk på Apple Battersea:
  • Photo Tour: Capturing the Story of Battersea Power Station
  • Art Tour: Drawing Perspective at Battersea Power Station
Musikern JGrrey uppträder vid invigningen av Apple Battersea.
JGrrey uppträder vid invigningen av Apple Battersea.
Today at Apple erbjuder också pass som lär ut grunderna i hjälpmedelsteknik och hjälpmedelsfunktioner för personer med nedsatt rörlighet, syn och hörsel. Och under hela sommaren kan familjer delta i Apples sommarläger och formge sin drömuppfinning med Keynote och Freeform på iPad. För alla som är intresserade av att lära sig tillsammans med familj, vänner och kollegor finns även gruppbokningar för Today at Apple-pass i butik och online.
Apple Battersea har byggts enligt principerna för universell utformning, vilket ger en inbjudande och tillgänglig plats för alla som besöker den. Den nya butiken har olika bords- och sitthöjder, utökad teleslinga och förbättrad sikt och akustik, samt gångar utan hinder så att rullstolsburna kunder har gott om plats att röra sig.
En medarbetare som håller i ett Today at Apple-pass på Apple Battersea i London.
Apple Battersea erbjuder kunderna unika Today at Apple-rundor som har tagit inspiration från lokalområdet och visar upp det bästa med fotografering på iPhone och skapande på iPad.
En kund med en medarbetare i Apple Watch Studio på Apple Battersea i London.
En kund utforskar Apple Watch Studio med en medarbetare på Apple Battersea.
Skyltning i Avenue på Apple Battersea i London.
Nya Avenues på Apple Battersea i London har konstruerats för koldioxidbindning genom att använda hållbart avverkad skog.
Kunderna kan utforska produkter och tjänster i nya Avenues som har konstruerats för koldioxidbindning genom att använda hållbart avverkad skog. Och precis som alla Apple-butiker drivs Battersea med hundra procent förnybar energi och är koldioxidneutral.
Apple Battersea är Apples 40:e butik i Storbritannien och är öppen varje dag 10–21 måndag till lördag och 12–18 på söndagar. Kunderna kan ladda ner interaktiva bakgrunder, få Apple TV+ gratis i en månad och utforska en utvald samling med program, musik, appar, spel, poddar, böcker och kommande Today at Apple-pass på apple.com/uk/today/battersea.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48