öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 05 juni 2023

AirPods flyttar gränserna för den personliga ljudupplevelsen

AirPods Pro (andra generationen).
AirPods-familjen får nya och förbättrade funktioner som förändrar den personliga ljudupplevelsen.
I höst kommer mjukvaruuppdateringar till AirPods med nya, spännande funktioner som förändrar den personliga ljudupplevelsen. AirPods Pro (andra generationen) blir enklare att använda i olika miljöer och interaktioner tack vare tre nya kraftfulla funktioner: Adaptive Audio, Personalized Volume och Conversation Awareness. Det kommer också nya och förbättrade funktioner till hela produktfamiljen som gör att samtal och automatisk växling fungerar ännu smidigare.
AirPods har flyttat gränserna för personliga ljudupplevelser genom att erbjuda branschledande prestanda i en ikonisk design. När AirPods Pro (andra generationen) lanserades erbjöd de ett nytt sätt att reducera omgivande buller, så att användare kunde lyssna bekvämt var de än befann sig. Höstens kommande uppdateringar tar AirPods-upplevelsen till en ny nivå med Adaptive Audio, ett nytt lyssningsläge som dynamiskt blandar transparens och aktiv brusreducering utifrån förhållanden i omgivningen, så att upplevelsen optimeras i varje ögonblick. Det nya lyssningsläget anpassar smidigt bullerkontrollupplevelsen medan användaren rör sig mellan miljöer och interaktioner som ständigt förändras under dagen.
Adaptive Audio är ett nytt lyssningsläge på AirPods Pro (andra generationen) som dynamiskt blandar transparens och aktiv brusreducering.
Personalized Volume erbjuder ytterligare en förbättring av den personliga ljudupplevelsen. Funktionen använder maskininlärning för att automatiskt finjustera lyssningen utifrån omgivningsförhållanden och lyssnarens önskemål över tid.
Nu finns ett nytt, otroligt enkelt sätt att samtala med personer i närheten medan man bär AirPods Pro (andra generationen). Så fort man börjar prata sänker Conversation Awareness volymen och förstärker röster framför användaren, och reducerar samtidigt bakgrundsbrus.
Det blir nu också enklare att växla mellan Apple-enheter med AirPods, tack vare uppdateringar av Automatisk växling. Anslutningen mellan användarens Apple-enheter är nu betydligt snabbare och stabilare, så det går smidigare att växla från en favoritpodd på iPhone till ett jobbsamtal på Mac. 
Det blir ännu bekvämare att använda AirPods under telefonsamtal med den nya funktionen Mute or Unmute, som kommer till AirPods Pro (första och andra generationen), AirPods (tredje generationen) och AirPods Max. Genom att trycka på skaftet, eller på Digital Crown på AirPods Max, kan man snabbt slå av eller på sin egen mikrofon så att man enkelt kan göra andra saker samtidigt.
En närbild på reglagen för att slå av eller på mikrofonen på AirPods Pro.
Man kan snabbt slå av eller på sin egen mikrofon under ett telefonsamtal genom att trycka på skaftet på AirPods Pro och AirPods, eller på Digital Crown på AirPods Max.
Betaversionen av AirPods för utvecklare är tillgänglig för medlemmar i Apple Developer Program redan idag. Läs mer på developer.apple.com. Nya AirPods-funktioner kommer i höst som en gratis uppdatering av den fasta mjukvaran.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48