öppnas i ett nytt fönster
Butiksmedarbetarna applåderar när kunderna promenerar in på Apple Tysons Corner.
Butiksmedarbetarna hälsar de första kunderna välkomna till Apple Tysons Corner, som har fått ett nytt utseende och ligger i hjärtat av Fairfax County, Virginia.
Idag slår Apple Tysons Corner upp portarna på nytt i hjärtat av Fairfax County, Virginia. Den här Apple-butiken slog upp portarna redan för 22 år sedan – den 19 maj 2001 – och blev därmed först med att representera Apples fantastiska butiksupplevelse. Sedan dess har Apple öppnat fler än 500 butiker runtom i världen.
”Ända sedan vi öppnade vår allra första butik i Tysons Corner i Virginia har vi stolt erbjudit en butiksupplevelse i särklass, där kunderna kan utforska produkter och tjänster som sätter fart på kreativiteten och ger dem kraften att göra fantastiska saker”, säger Apples CEO Tim Cook. ”Idag har vi den stora glädjen att hälsa kunderna välkomna till helt nya, fantastiska Apple Tysons Corner.”
”I 22 år har vi byggt upp och fördjupat relationer med våra kunder på Apple Tysons Corner och vi är oerhört glada att kunna bjuda in dem till den här vackra nya butiken där allt det bästa med Apple strålar samman”, säger Deirdre O’Brien, Senior Vice President of Retail på Apple. ”Vårt team är redo att ge fenomenal service och hjälpa alla att få ut så mycket som möjligt av Apples senaste produkter och tjänster.”
Interiörbild från Apple Tysons Corner i Fairfax County, Virginia.
Butiken, som öppnade första gången den 19 maj 2001, har fått en helt ny utformning där kunderna även i fortsättningen kan ta del av Apples fantastiska butiksupplevelse.
En Apple-medarbetare, en kund, Deirdre O’Brien och ytterligare en kund poserar framför kameran på återinvigningen av Apple Tysons Corner.
Deirdre O’Brien (andra från höger) och Apple-teamet tar emot kunderna i samband med butikens återinvigning.
En medarbetare visar de senaste Mac-modellerna för en kund.
En medarbetare visar de senaste Mac-modellerna för en kund.
Utsidan av Apple Tysons Corner sedd från gallerian, där kunderna samlas och minglar.
Kunder samlas utanför Apple Tysons Corner under återinvigningen av buitken.
Två kunder i tröjor med Apple-tryck. Den ena håller upp en tygkasse med Apple-motiv och den andra håller ett litet barn i famnen.
Kunderna firar återinvigningen av Apple Tysons Corner.

Apples butiksupplevelse

På Apple Tysons Corner finns ett team med fler än hundra duktiga medarbetare. De står nu redo att hjälpa kunderna att utforska och handla iPhone 14-modellerna, som har suveräna kamerafunktioner, fantastisk batteritid och banbrytande funktioner för hälsa och säkerhet.
En kund utforskar de olika iPhone 14-modellerna inne på Apple Tysons Corner.
En Apple-medarbetare går igenom iPhone 14-modellerna tillsammans med en kund.
En kund håller upp sin nya iPhone 14 Pro.
En kund håller upp sin nyinköpta iPhone 14 Pro.
Besökarna kan ta en närmare titt på de olika Apple Watch-modellerna i en ny avdelning som är utformad för att ge en mer personlig shoppingupplevelse. Genius Bar har fått en helt ny disk som lämpar sig utmärkt för samtal i samband med praktisk teknisk support och hårdvarusupport. 
Apple Watch Studio på Apple Tysons Corner.
I butikens Apple Watch Studio kan kunderna anpassa sina enheter genom att välja kombinationer av boetter och armband efter tycke och smak.
En medarbetare tar hand om en kund som tittar på Apple Watch.
Butikens fler än hundra medarbetare kan berätta för kunderna om de olika Apple Watch-modellerna.
Butiksmedarbetarna applåderar när kunderna promenerar in på Apple Tysons Corner.
Butikens Genius Bar har fått en ny utformning som lämpar sig utmärkt för samtal i samband med praktisk teknisk support och hårdvarusupport.
På Apple Tysons Corner kan kunder som deltar i Today at Apple-pass utforska de senaste Apple-produkterna och ta reda på hur man kommer igång med en ny enhet. I butiken erbjuds följande Apple-ledda pass:
  • Koll: Kom igång med Mac.
  • Videokoll: Inspelningstekniker med iPhone.
  • Konstkoll: Kom igång med Procreate.
  • Fotokoll: Fotografera med iPhone.

Universell butiksdesign

Apple Tysons Corner är utformad i enlighet med de universella designprinciperna, som bidrar till en inbjudande plats där alla är välkomna. I butiken finns bord och stolar i olika höjd och gott om plats för kunder som använder rullstol. För kunder som använder hörapparat finns en bärbar hörslinga som fungerar överallt. Vid Today at Apple-bordet finns hörselhjälpmedel som kunder kan använda till att ta del av innehållet på passen och som bidrar till en mer lättillgänglig kundupplevelse.
Kunder samlas vid Today at Apple-bordet på Apple Tysons Corner.
Apple Tysons Corner är utformad i enlighet med de universella designprinciperna, som bidrar till en inbjudande plats där alla är välkomna.

Miljöfokus

På Apple Tysons Corner används betydligt mindre petrokemiska och koldioxidintensiva material, något som är helt i linje med Apples inställning till en hållbar utveckling. Innertaket har en unik utformning bestående av biobaserade akustikpaneler och bafflar istället för metall och golvets ytskit är gjort i biopolymer, vilket minskar behovet av kemisk ytbehandling. Apple Tysons Corner drivs med hundra procent förnybar energi och är koldioxidneutral, precis som alla andra Apple-anläggningar. 
Detaljbild av innertaket på Apple Tysons Corner.
Butikens innertak har en unik utformning bestående av biobaserade akustikpaneler och bafflar istället för metall.
Från vänster till höger: (1) På Apple Tysons Corner kan kunderna utforska alla Apples produkter och tjänster. (2) Apple-teamet tar hand om kunder som vill handla och ställa in en ny iPad.
Uppifrån och ner: (1) På Apple Tysons Corner kan kunderna utforska alla Apples produkter och tjänster. (2) Apple-teamet tar hand om kunder som vill handla och ställa in en ny iPad.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48