öppnas i ett nytt fönster
Apple MixC Shenzhen utifrån.
Apple MixC Shenzhen slår upp portarna för kunderna kl. 10 fredagen den 28 april, lokal tid.
SHENZHEN, KINA Apple bjöd idag på en förhandstitt av Apple MixC Shenzhen, den andra butiken i den här livfulla staden. Den nya butiken ska vara en tillgänglig och inkluderande plats där Apples medarbetare kan erbjuda kunder i området det bästa med Apple.
”Vi ser fram emot att öppna en ny härlig Apple Store i Shenzhen och fördjupa vår relation med lokalsamhället”, säger Deirdre O’Brien, Apples senior vice president för Retail. ”Vi på Apple jobbar ständigt med att förnya oss för att kunna erbjuda kunderna bästa möjliga upplevelse, och våra otroliga medarbetare i Shenzhen ser fram emot att hälsa dem välkomna när vi slår upp portarna på fredag.”
Visningsbord med iPhone och Mac på Apple MixC Shenzhen.
Kunderna kan utforska de senaste Apple-produkterna och tillbehören på Apple MixC Shenzhen från och med fredagen den 28 april.
Den nya butiken har ett stengolv av Padang Light och en vägg klädd i träfanér (båda materialen hållbart och lokalt framtagna i Kina) som ger maximal synlighet inne i butiken.
Besökarna kan utforska de senaste Apple-produkterna och tillbehören, få hjälp av Apples specialister, välja finansieringsalternativ med månadsbetalning och få personlig teknisk rådgivning och Genius-support. Apple MixC Shenzhen har dessutom en särskild station för hämtning på Apple som erbjuder kunderna i Kina den bästa upplevelsen med att handla såväl online som i butik. Denna station gör det enklare för kunderna att beställa online och hämta varorna i butiken när det passar dem.
Apple MixC Shenzhen kommer att vara en spännande plats där kunderna kan inspireras, skapa och lära sig nya saker. Today at Apple-passen kommer att hållas kring ett runt bord för att göra upplevelsen mer personlig och ge kunderna möjlighet att gå ännu längre med sina intressen och favoritprodukter. Today at Apple-programmet kommer att bestå av ett gediget urval av Apple-ledda pass om foto, video, konst och design, musik och kodning. 
Hämtningsstationen och det runda bordet på Apple MixC Shenzhen.
På Apple MixC Shenzhen erbjuder hämtningsstationen den bästa upplevelsen med att handla såväl online som i butik för kunderna i Kina.
Apple MixC Shenzhen är den 55:e Apple Store-butiken i regionen och den fjärde butiken i Guangdong-provinsen i Kina, vilket främjar Apples långvariga relation med lokalbefolkningen ytterligare. Sedan 2012 då Apple Holiday Plaza Shenzhen öppnade – den första Apple Store-butiken i Shenzhen – har Apple välkomnat mer än 22 miljoner besökare i Shenzhen. Den nya butiken har mer än 150 otroligt kunniga butiksmedarbetare som tillsammans pratar tio språk, bland annat kinesiska, kantonesiska, engelska, japanska, koreanska, franska, spanska, ryska, arabiska och teckenspråk.
Butiken tar emot sina första besökare kl. 10 fredagen den 28 april, lokal tid. 
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48