BILDER 18 oktober 2019

Apple firar att serien Dickinson kommer till Apple TV+ den 1 november

Med Hailee Steinfeld, Jane Krakowski, Toby Huss, Adrian Blake Enscoe, Anna Baryshnikov och Ella Hunt

Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld och Toby Huss på världspremiären av Dickinson.
Skådespelarna i Dickinson på premiären av den nya tv-serien som kommer till Apple TV+ den 1 november. Vänster till höger: Ella Hunt, Jane Krakowski, Anna Baryshnikov, Adrian Blake Enscoe, Hailee Steinfeld, Toby Huss.
Idag hade Apples tv-serie Dickinson världspremiär på St. Ann’s Warehouse i Brooklyn i New York. Dickinson är en komediserie som skamlöst utforskar samhällets, könsrollernas och familjens begränsningar ur den upproriska unga poeten Emily Dickinsons perspektiv. De tio halvtimmeslånga avsnitten har skrivits och producerats av Alena Smith och visas bara på Apple TV+ med start den 1 november. Serien utspelar sig på 1800-talet och är en uppväxtskildring som utnämner Emily till vår millenniegenerations oväntade hjälte.
Från den 1 november kan säsongens alla tio avsnitt streamas i över hundra länder och regioner i hela världen.
Hailee Steinfeld på världspremiären av Dickinson.
Hailee Steinfeld på världspremiären av Dickinson i Brooklyn i New York.
Jane Krakowski på världspremiären av Dickinson.
Jane Krakowski anländer till världspremiären av Dickinson.
Gus Birney på världspremiären av Dickinson.
Gus Birney på världspremiären av Dickinson.
Alena Smith och Hailee Steinfeld på världspremiären av Dickinson.
Alena Smith, skapare, showrunner och exekutiv producent, håller om skådespelerskan och exekutiva producenten Hailee Steinfeld på världspremiären av Dickinson.
Adrian Blake Enscoe på världspremiären av Dickinson.
Adrian Blake Enscoe på världspremiären av Dickinson.
Hailee Steinfeld på världspremiären av Dickinson.
Apple TV+, världens första abonnemangstjänst med bara originalproducerade filmer och serier av dagens mest kreativa berättare, lanseras den 1 november i fler än hundra länder och regioner. Tjänsten kommer att finnas i Apple TV-appen på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac och andra plattformar samt online (tv.apple.com) för 59 kr i månaden efter 7 dagars gratis provperiod. Kunder som köper en ny iPhone, iPad, Apple TV, Mac eller iPod touch från och med den 10 september 2019 får Apple TV+ gratis i ett år.1 Den 1 november kan kunderna påbörja det kostnadsfria abonnemangserbjudandet i Apple TV-appen på enheter med den senaste mjukvaruversionen. 

Bilder från premiären av Dickinson

    1 59 kr per månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att godkända enheter aktiveras, från och med den 1 november 2019. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Läs om begränsningar och andra villkor på www.apple.com/se/promo.

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48