öppnas i ett nytt fönster
PRESSMEDDELANDEN 30 januari 2023

Apple Music lanserar Rihannas Road to Halftime inför Super Bowl LVII

Upplev Rihannas otroliga musikkatalog som aldrig förr med rumsligt ljud, sjung med i låtarna med Apple Music Sing, lyssna på Apple Music Radio där du får expertkommentarer om musiken och missa inte den officiella presskonferensen för Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show den 9 februari kl. 18.00
Teaser-affisch för Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show med Rihanna i rumsligt ljud.
Rihanna intar scenen under den första Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show någonsin, söndagen den 12 februari 2023.
Cupertino, Kalifornien Apple Music ger Rihanna-fans nya och exklusiva sätt att uppleva och fira hennes musikaliska geni, medan de gör sig redo för efterlängtade Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show söndagen den 12 februari 2023 på State Farm Stadium i Glendale, Arizona. Tidigare den här månaden gav Rihanna fansen en förhandstitt med en trailer. Nu tickar klockan allt närmare inför den stora showen, och fansen kan uppleva Rihannas musik med fylligt och flerdimensionellt ljud i Apple Music. Från och med idag kan personer med abonnemang få tillgång till megastjärnans låtar med rumsligt ljud i Dolby Atmos som lyfter fram de pulserande superhitsen från hela hennes karriär som spänner över pop, rap, R&B och EDM.
”Rihanna är en av vår tids mest produktiva artister och både vi och hennes många fans världen över längtar efter att se henne inta scenen under den första Apple Music Super Bowl Halftime Show”, säger Oliver Schusser, Apples vice vd för Apple Music and Beats. ”Vi är glada att hylla Rihanna och ge hennes fans ett nytt sätt att uppleva hennes musik med rumsligt ljud samt exklusivt innehåll från Apple Music.”

Presskonferens för Super Bowl LVII Halftime Show

Den 9 februari 2023 kl. 18.00 intervjuar Apple Music Radios Nadeska Alexis Rihanna under presskonferensen för Super Bowl LVII Halftime Show. Tittare kan se den live eller när som helst på Apple Music, på @AppleMusic-kontot på TikTok, Instagram, YouTube och Twitter eller på NFL Network.

Apple Music Sing med Rihanna

Om fansen vill sjunga med gör funktionen Apple Music Sing det möjligt för dem att sjunga solon, duetter eller bakgrundskör och mycket mer i sina favoritlåtar från Rihanna på alla kompatibla iPhone- och iPad-modeller samt nya Apple TV 4K.

Apple Music Radio

Om du inte vill missa något är prisbelönta Apple Music Radio på plats på plan och läktarna för att hålla koll på firandet som leder fram till Rihannas stora kväll. Bland de exklusiva specialprogrammen finns Halftime Hype Radio, en serie i tio delar som reflekterar kring några av de mest välkända Super Bowl Halftime-uppträdandena någonsin, Rihanna Revisited Radio, ett rundabordssamtal i åtta delar som utforskar den kulturella påverkan som sångerskans låtkatalog har haft och Live from Super Bowl LVII som sänder varje dag och fångar spänningen i Arizona fram till den stora helgen med Apple Music Radio-värdarna Zane Lowe, Ebro Darden och Nadeska Alexis, tillsammans med ett antal överraskningsgäster. Allt avslutas måndagen den 13 februari med Halftime Recap Radio för att fira nya Apple Music Super Bowl Halftime Show och sammanfatta det här stora musikögonblicket. Publiken kan lyssna på Apple Music Radio på apple.co/_Radio.

NFL-teamspellistor

För fans som är redo för lite amerikansk fotboll innehåller Rihannas Road to Halftime på Apple Music en officiell samling med 32 spellistor med de bästa låtarna som NFL-teamen lyssnar på i omklädningsrummet, träningssalen och på matchdagen. Till upptakten inför matchen finns även exklusiva uppvärmningsspellistor som har valts ut av NFL-spelare som Travis Kelce (Kansas City Chiefs), Stefon Diggs (Buffalo Bills), Trevon Diggs (Dallas Cowboys), Davante Adams (Las Vegas Raiders) och Dak Prescott (Dallas Cowboys), plus en videospellista med en tillbakablick på halvtidsuppträdanden under tidigare matcher.
Apple Musics fleråriga samarbete förenar Super Bowl Halftime Show – årets mest sedda musikuppträdande – och Apple Music, som hyllar musiker, låtskribenter, producenter och fans samt erbjuder världens bästa lyssnarupplevelse för musik, med en katalog på över 100 miljoner låtar och fylligt rumsligt ljud. Apple revolutionerade musikupplevelsen med iPod och iTunes, och idag fortsätter den prisbelönta traditionen med Apple Music. 
Håll koll på de senaste nyheterna om Rihannas Road to Halftime på Apple Music genom att besöka apple.co/_RoadToSBLVII, och få exklusivt bakom kulisserna-material genom att följa @AppleMusic på TikTok, Instagram, YouTube och Twitter. Uppträdandet i halvtid kommer även att finnas på Apple Music efter programmet.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48