öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 14 november 2022

Apple News presenterar podden After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe

Brendan Hunt (Ted Lasso) och Rebecca Lowe (NBC Sports) är programledare för den nya serien som följer fotbolls-VM
Podden After the Whistle i Apple News visas på iPhone 14 Pro.
After the Whistle har premiär den 17 november 2022 och finns att lyssna på gratis i Apple News och Apple Podcasts.
När fotbolls-VM kickar igång kommer programledarna Brendan Hunt, skådespelare och medskapare av den flerfaldigt Emmy-belönade serien från Apple TV+, Ted Lasso, och Rebecca Lowe, programledare på NBC Sports, att följa turneringen i After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe, en ny poddserie från Apple News. After the Whistle produceras tillsammans med Meadowlark Media och ger lyssnarna en underhållande och informativ syn på allt som händer under VM-turneringen från två äkta fotbollsfans perspektiv.
After the Whistle har premiär den 17 november 2022 och bjuder på en försmak av turneringen som börjar den 20 november. Podden kommer att finnas att lyssna på gratis i Apple News för användare i USA och i Apple Podcasts för användare i 103 länder och regioner. Nya avsnitt kommer flera gånger i veckan bara ett par timmar efter de betydelsefulla matcherna. Under seriens gång kommer Hunt och Lowe att sammanfatta alla spännande ögonblick, heja på det amerikanska respektive det engelska laget samt analysera viktiga spelmoment, vinster, skrällar, händelser utanför planen och mycket mer. 
”Apple älskar fotboll – från Ted Lasso till Major League Soccer, och nu kommer två av sportens mest spännande röster att ge lyssnarna sitt perspektiv på turneringens största ögonblick”, säger Eddy Cue, Senior Vice President för Services på Apple. ”Vi är stolta att kunna erbjuda våra användare runt om i världen utmärkta sätt att följa all spänning med After the Whistle och i Apple News.”
Förutom att gestalta coach Beard i Ted Lasso är Hunt ett livslångt fotbollsfan som följer både Major League Soccer och Premier League på nära håll. Lowe har varit en omtyckt fotbollsprogramledare i Storbritannien och USA i nästan 20 år, och är för närvarande programledare för sin tionde säsong av NBC Sports bevakning av Premier League.
I Apple Podcasts har Hunt och Lowe dessutom valt ut en ”Listen With”-samling med sina favoritpoddar för lyssnarna att utforska.
Fans kan hitta och följa sina favoritlag i Apple News för att hålla sig uppdaterade om allt som händer under turneringen och automatiskt synka med Apple TV-appen för att titta på matcherna. Apple TV-appen kommer att visa alla 64 matcher på FOX Sports samt Telemundos sändning på spanska av alla matcher på Peacock.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48