Apple

Apple sägs ha försökt tysta kund med exploderande Apple Watch

Tick Tick BOOM!

Enligt uppgifter till 9to5mac så ska Apple ha försökt tysta en Apple Watch-användare angående hans exploderande Apple Watch.

En Apple Watch-användare i USA upplevde att hans Apple Watch blev ovanligt varm varpå han kontaktade Apples kundsupport. Ärendet gick snabbt i flera led uppåt i Apples kundservice varpå det skapades ett ärende och mannen var instruerad att inte göra någonting vidare med klockan förrän han hörde från Apple igen.

Nästa morgon upptäckte han att klockan hade blivit ännu varmare. När han plockar upp klockan för att ta bilder på den att skicka till Apple började den göra konstiga ljud och ryka. Han kastade då ut klockan genom fönstret precis innan den exploderade. Han kontaktade Apple igen och fick då information om att ärendet var högsta prioritet och att han skulle få en uppdatering måndags. I dag, torsdag, hörde först han från Apple. Apple ordnade med upphämtning av klockan och meddelade att de skulle ta klockan till sitt labb för utredning. Apple bad även mannen skriva under papper på att inte dela historien kring den exploderande klockan med någon.

Mannen gjorde inget sådant utan gick raka vägen till 9to5mac och för att berätta sin historia, Way to stick to the man!

Videon nedan innehåller lite svordomar och går att titta på hos YouTube

Källa:9to5mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!