öppnas i ett nytt fönster
UPDATE 09 september 2022

Apple gör det enkelt att beställa de helt nya iPhone 14-, Apple Watch- och AirPods Pro-modellerna

Kunderna kan förbeställa iPhone 14-modellerna idag och spara upp till 7 200 SEK med inbyte
De nya iPhone 14-, Apple Watch- och AirPods Pro-modellerna.
Kunderna kan nu förbeställa de nya iPhone 14-, Apple Watch- och AirPods Pro-modellerna på apple.com/se och i Apple Store-appen.
Från och med idag kan kunderna förbeställa alla de avancerade iPhone 14-modellerna på apple.com/se och i Apple Store-appen. iPhone 14, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max finns att köpa i butik och för leverans från fredag den 16 september. iPhone 14 Plus finns att köpa i butik och för leverans från fredag den 7 oktober.
Apple Watch Series 8 med suveräna hälsofunktioner och Apple Watch SE med en ny design kan beställas idag på apple.com/se och i Apple Store-appen. De finns att köpa i butik och för leverans från den 16 september. Helt nya robusta och mångsidiga Apple Watch Ultra kan också beställas online och i Apple Store-appen och finns att köpa i butik från fredag den 23 september. AirPods Pro kan beställas från och med idag och finns att köpa i butik från den 23 september.
Kunder som handlar direkt från Apple i butik eller online kan få personlig rådgivning av Apple-specialister om hur man bäst köper och ställer in en ny enhet. De kan också dra nytta av Apples smidiga alternativ för leverans och hämtning, specialerbjudanden från operatörer eller suveräna inbytesvärden.

Det bästa stället att köpa Apple-produkter

Apple Store-butikerna fungerar som mötesplatser där kunderna kan köpa de senaste produkterna, få hjälp av Apple-experter och lära sig nya färdigheter med program som Today at Apple. Apple-medarbetare kan hjälpa kunderna att välja rätt enheter och finansieringsalternativ, samt ställa in deras nya enheter – inklusive överföring av data och aktivering av mobilabonnemang – så att de får en fantastisk shoppingupplevelse i butiken och online på apple.com/se/store.
Apple gör det enkelt för kunderna att utforska Apple-produkter och tillbehör – i butik, online och via personligt anpassade rekommendationer i Apple Store-appen.

Spara upp till 7 200 SEK när du köper helt nya iPhone 14

Tack vare operatörserbjudanden och Apples inbytesprogram har kunderna nu ännu fler sätt att skaffa Apple-enheter.
iPhone behåller värdet i åratal och kunderna kan spara upp till 7 200 SEK med inbyte när de köper en iPhone 14-modell – online på apple.com/se eller på Apple Store – och tecknar vissa mobilabonnemang.
Apples inbytesprogram är snabbt och smidigt. Kunderna kan byta in godkända Apple-enheter och få ett tillgodohavande på upp till 7 200 SEK. Kunderna kan välja att få ett lägre pris på ett nytt köp direkt eller ett Apple-presentkort som de kan använda när som helst på apple.com/se eller på närmaste Apple Store. Kunder som byter in produkter hemifrån får ett förbetalt inbytespaket från Apple som de kan använda till att förpacka den gamla enheten. Om enheten inte omfattas av erbjudandet återvinner Apple den gratis som vanligt.

Ett enkelt sätt att ställa in enheter och överföra data

Apple lanserar också en ny sida på apple.com/se som ger kunderna enkla anvisningar för hur man aktiverar en ny iPhone och överför data från en gammal enhet.
Med appen Flytta till iOS är det enklare än någonsin för kunder som byter från Android till iPhone att på ett säkert sätt överföra kontakter, meddelanden, WhatsApp-innehåll, bilder, videor, mejlkonton, kalendrar med mera. Appen Flytta till iOS är gratis och finns att hämta i Google Play-butiken.

Hjälpmedelsalternativ när du handlar på Apple

För kunder som är döva eller som har nedsatt hörsel erbjuder Apple tjänsten SignTime. Med hjälp av SignTime kan kunderna kommunicera med AppleCare och Retails kontaktcenter på amerikanskt teckenspråk i USA, brittiskt teckenspråk i Storbritannien respektive franskt teckenspråk i Frankrike. Kunder som besöker Apple Store kan också använda SignTime för att få teckenspråkstolkning på distans utan att boka tid i förväg.
SignTime på iPhone.
Med SignTime kan kunder kommunicera med AppleCare och Retails kontaktcenter direkt från webbläsaren på amerikanskt teckenspråk i USA, brittiskt teckenspråk i Storbritannien eller franskt teckenspråk i Frankrike.

Smidiga sätt att få Apple-produkter levererade

När kunder köper något online eller i Apple Store-appen kan de välja att hämta produkterna i en butik eller att få dem levererade hem. På många platser erbjuds leverans samma eller nästa dag.  

Få ut mesta möjliga av Apples enheter

För kunder som vill lära sig mer om sina nya produkter är Today at Apple tillbaka i butikerna med gratis pass och tips på hur man kan få ut mer av iPhone, iPad, Mac och Apple Watch med olika hårdvaru- och mjukvarufunktioner. Du hittar mer information på apple.com/se/today.
Dela artikeln

Media

  • Texten i den här artikeln

  • Bilder i den här artikeln

Presskontakter

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48